• Facebook - White Circle
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

           Home/Over ons

Home.png
Waarom?

Elk mens, elk lichaam is verschillend. Ook wat we van ons lichaam vragen verschilt. We willen zo lang mogelijk pijnvrij bewegen of opnieuw pijnvrij kunnen bewegen. Om dit te bereiken zijn oefeningen op maat belangrijk, om het lichaam fit te maken en te houden.

Hoe?

Op deze website vind je de oefeningen per lichaamsregio. Er zijn ook specifieke oefenprotocollen, zodat je de oefeningen per klacht kunt bekijken. De juiste oefening en juiste uitvoering is belangrijk. Daarom is er uitleg op film, afbeelding en tekst beschikbaar.

Oefenen is maatwerk...

Zorg daarom altijd dat je de oefeningen bespreekt met je fysiotherapeut. Gaat het niet zoals gewenst? Neem dan altijd contact met ons op! 

FysiOefeningen.nl is gemaakt door fysiotherapeuten met een passie voor gezond bewegen.
Waarom? 
Elk gewricht, elk deel van het lichaam heeft eigen kenmerken. Elk mens, elk lichaam is verschillend. Het is daarom ook erg belangrijk om het lichaam fit te houden door de juiste oefeningen en een goede uitvoering te doen.
Hoe?
Op deze website vind je oefeningen per regio van het lichaam. Ook staan er specifieke oefenprotocollen op, zodat je de oefeningen per klacht kunt bekijken. Oefenen is maatwerk. Zorg daarom altijd dat je de oefeningen bespreekt met je fysiotherapeut. Gaat het niet zoals gewenst? Neem dan contact met ons op. 

Tim Faatz, sportfysiotherapeut i.o.

Als bevlogen sporter ben ik zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hierdoor ben ik mijzelf steeds verder gaan verdiepen in de revalidatie bij diverse lichamelijke problemen. Ik ben momenteel erg breed georiënteerd, echter liggen mijn interessegebieden op schouder-/knierevalidatie en chronische aandoeningen zoals long- en hartrevalidatie, diabetes, artrose, osteoporose en reuma. 

"Practice like a champion!"

Julia van Tuyll, fysiotherapeut i.o.

Als professioneel sporter ben ik voor verschillende blessures in aanraking gekomen met fysiotherapie. De omgang met mensen, het verhelpen van klachten en het begeleiden van revalidatietrajecten heeft mijn interesse gewekt om de opleiding fysiotherapie te gaan doen. Zelf heb ik gemerkt dat het heel belangrijk is om een goede band met je fysiotherapeut te hebben. Evenals een goede begeleiding tijdens je herstel/revalidatie. 

"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

Fysioefeningen.nl bied een scala van mogelijkheden voor (huiswerk) oefeningen. Let op fysioefeningen.nl is niet verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klachten. Bij negatief resultaat, neem contact op met uw fysiotherapeut.

Aandoeningen
Revalideren na operatie
Fysioefeningen.nl

F y s i O e f e n i n g e n 

Fysiotherapie  |  Oefeningen  |  Sport  

© 2018       |     by Fysioefeningen.nl   |    www.fysioefeningen.nl